torsdag 13 juni 2013

På tur

Ja, inte har det blivit något gjort på Speedstern men det gör inget, den är ju lika rolig att köra med ändå! Fastän det saknas inredning såsom matta på golvet, klädsel på stolar, klädsel på dörrsidor och en tygtop på cabben! Här kommer några nya bilder iallafall.


4 kommentarer:

 1. Hej,
  Hur går det med din speedster då? Jag har just läst färdigt i bloggen och är imponerad - mycket jobb! Jag har funderat på att bygga en i drygt tio år nu, men det har inte riktigt funnits tid eller plats. Jag håller "vanligtvis" på med Saab:ar (www.garaget.org/ppihlstrom) och har renoverat några stycken, men aldrig byggt en kit-bil. Men (!) nu så tänkte jag ta tag i det, så jag har ordnat garageplats nära hemmet och köpt en -68 saxomat platta med papper... Jag undrade lite över cruze, hemsidan innehåller ganska lite information, så hur kommer det sig att du valde honom/dem som karossleverantör? Ungefär (om man får fråga) vad fick du ge för kaross och frakt?

  SvaraRadera
 2. ....min kommentar ovan, Per-Erik heter jag... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Per-Erik.
   Som du kanske anar så har jag inte bilen kvar längre. Hus hem och familj fick prioriteras före och projektet fick stryka på foten. Det har varit en rolig och lärorik period i mitt liv då jag var i stort sätt grön på denna fronten!

   Bilen gav otroligt mycket uppmärksamhet vart man än kom, defenitivt inget för den som vill vara anonym ;)
   Vid tidpunkten då jag letade kaross fanns ingen tillverkare i Sverige utan man var hänvisad till utländska karosser, cruze var den bästa till ett överkomligt pris enligt mitt tycke.

   Jag önskar dig och alla andra byggare "Lycka till" och hoppas det blir många roliga timmar med era projekt, både i garaget och på vägarna!

   Mvh Jonte

   Radera
 3. Hej Jonte,

  misstänkte nästan det eftersom uppdateringar slutade. Jag har bara precis börjat, säkert 5 år innan jag kommer så långt att jag har en körbar bil :)

  mvh,
  Per-Erik

  SvaraRadera