onsdag 13 januari 2010

Beställa delar från USA



Att beställa delar till en Porsche speedster kan vara ett litet projekt i sig (på bilden en nummerplåtsbelysning till en 356A, modell "shine up")! Det finns massor att lära sig här, jag hittade dock en bra sida på nätet som förklarar detta ingående på ett väldigt bra sätt.


Kolla in länken nedan.


4 kommentarer:

  1. Kul att läsa om en som gör samma som en själv, vi var några som beställde kit från Vintage Speedster för två år sedan och har klara bilar nu. Finns ett forum för Speedster-byggare på http://plast-vw.se/phpBB3/ gå in där om du behöver tips eller kontakt med andra som byggt. Hajade till lite över att du hade en -67 platta, blir inte drivaxlarna för långa då? Jag började med en -68 men fick inte ned karossen över bakjulen utan fick byta till en -66 låda som var sista året med korta axlarna.

    Mvh
    Anders
    "west70" på Plast-VW

    SvaraRadera
  2. Hej Anders.
    Oj, ja det var bra att du sa detta om axlarna. Jag får helt enkelt mäta och se om det passar!

    Mvh Jonas

    SvaraRadera
  3. Jag har ett litet tips med hur man kan kringå många av de sidor i USA som bara skickar till amerikanska adresser :)

    Jag använder alltid gratisservicen från viadress.com när jag handlar från USA eftersom att de ger dig en gratis virtuell adress i USA, så du kan handla från alla USAs försäljare och även USAs eBay, sedan kan Viadress vidarebefodra dina paket hem till dig.

    Man kan registrera sig gratis på http://viadress.com , man får ett email med sin amerikanska adress direkt. Du kan även låta viadress köpa dina produkter åt dig utan någon provisionsavgift om försäljaren inte tar internationella kreditkort. Det är verkligen användbart! Spana in det: http://www.viadress.com

    SvaraRadera
  4. Oooof, vilket supertips!
    Detta måste jag prova, tack för det Siiana.

    Mvh jonas

    SvaraRadera